Om os​

Udover at være 2 mennesker som deler den samme passion for god mad, så danner vi også par privat. Vi glæder os over at vores store interesse også deles af vores børn, som gerne giver en hjælpende hånd.

Med vores mere end 17 års erfaring inden for catering og kokkefaget ligger det dybt i os at behandle vores råvarer med respekt. Vi bruger helst sæsonens råvarer, handler gerne lokalt og ikke mindst, sætter vi smag og kvalitet i højsædet.

Vi elsker at lave mad, hvilket helt sikkert vil afspejle sig i både smag og udseende. Det gør det også både lettere og ikke mindst sjovere, når i som kunde har særlige ønsker eller en udfordring der skal løses.


Uanset om det er en pølsevognsservering eller et arrangement med 3-retters menu eller andet, så kan du som kunde altid være sikker på at du får den bedste service hele vejen igennem processen. Lige fra bestilling og indtil vi har afsluttet dit arrangement.

Kom i kontakt med os eller book os til et event!​

Book event​

Udfyld formularen med relevante informationer og vi vender tilbage med en bekræftelse.​

Hvad er dit navn? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Fortæl os om dit event, hvor mange mennesker du forventer, tidspunkt og dato *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​Ring og hør mere om leje af pølsevogn

En pølsevogn er et billigt og sjovt initiativ til din fest. Vil du høre mere om mulighederne for leje af en pølsevogn, er du velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 93 89 70 08 eller skriv til info@gadensgourmet.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Om os​

Gadens Gourmet

H​ovedgaden 15 

​8860 Ulstrup

Telefon: 93 89 70 08
E-mail: info@gadensgourmet.dk

Hurtig navigation​

facebook-logo-button   instagram-logo